Boneg-Kaamanan sareng ahli kotak simpang surya awét!
Aya patarosan?Telepon kami:18082330192 atanapi email:
iris@insintech.com
daptar_spanduk5

Clamping tipe kualitas luhur kristal silikon simpang kotak PV-ZP109

Katerangan pondok:

Kotak simpang surya ieu ngadopsi desain tahan cai segel, palanggan henteu kedah lem sealing, nyederhanakeun prosés produksi.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

kotak simpang surya ieu adopts design waterproof segel, customer teu kudu lem sealing, simplify proses produksi.Kotak simpang cocog pikeun kakuatan leutik kristal silikon PV modul, téhnologi sambungan deui.struktur basajan, bisa dilengkepan rupa-rupa jenis dioda ayeuna. ukuran nurutkeun customer urang requirements.The kotak simpang bisa ngurangan konsumsi kakuatan modul PV sarta ngaronjatkeun reliabilitas listrik.

data teknis

tegangan dipeunteun 1000V Kelas seuneu UL94-V0 (TUV)/5VA(UL)
kakuatan dipeunteun 150W-250W Spésifikasi kabel 2,5-6 mm2
Suhu operasi -40°C-+85°C(TUV)/-40°C-+90°C(UL) Struktur waterproof Cingcin segel
Kelas kaamanan Kelas II rating waterproof IP65
Tingkat aplikasi Kelas A Kuantitas Lem Pot  
Lebar bar beus maksimum 8 mm Busbar nyambungkeun ion Patri
Bahan insulasi APD Bahan Kontak Tambaga, Tin-plated,

Daptar Konfigurasi Produk

Dioda Dipeunteun Tegangan 150W-250W ngagunakeun kakuatan 10W-150W
Jenis Dioda Pilihan nurutkeun arus modul PV
Jumlah dioda 1-2
PV-ZP109 (3)
PV-ZP109 (2)
PV-ZP109 (4)
gambar005

Aplikasi

Panél surya anu teu dilindungan pikeun batré pilem ipis pikeun ningkatkeun tanaga surya

Solusi

● alignment pita modul PV urang kudu complied kalawan liang ningkatna JB tina basa terminal.
● napel na sealing sanyawa, Potting lem kudu dilarapkeun ku ngagunakeun tipe husus sarta spésifikasi.Pastikeun JB bakal dibereskeun dina posisi bener jeung sealant dipercaya.Tingkat lem pot kedah langkung luhur permukaan Dioda sareng pangkalan terminal.Pikeun ngahindarkeun résiko shock listrik.
● Ulah mindahkeun modul PV atanapi JB saméméh napel na sealing sanyawa atawa potting lem solidify.
● Pastikeun soldering antara Ribbons na terminal reliably dina urutan ulah soldering leungit atawa soldering palsu.Operator soldering kedah dilatih sacara profésional.Langkung waktos soldering bakal ngabalukarkeun diodes ruksak.
● Paké téhnik panyalindungan anti statik nalika nanganan atawa soldering JB.
● Pastikeun yén modul PV jeung JB disambungkeun maké polaritasna ditangtoskeun.Upami henteu, sambungan anu salah bakal ngamimitian seuneu.
● Sateuacan pengiriman barang, diodes of JBs kudu nalungtik ku produsén modul PV sabab bisa jadi cilaka ku panas atawa shock statik.
● Instalasi atawa pangropéa kudu dioperasikeun ku tanaga profésional.
● Pikeun panangtayungan ngalawan shock listrik, bari keur dirakit atawa disassembled, pastikeun panyambungna terasing tina catu daya.
● Ulah disambungkeun atawa dipegatkeun dina beban.
● Salila prosés assembly, tetep konektor jauh ti sagala bahan corrosive.

Naha Milih Kami

Perusahaan konsentrasi dina ningkatkeun tingkat kaamanan sareng kakuatan kaluaran unggal modul sél surya ku aplikasi téknologi 10T, komputasi awan sareng téknologi data gedé, Boneng New Energy hoyong kalibet sacara jero dina widang énergi anu lestari sareng nyiptakeun tilu-di-hiji. solusi kalawan hardware, software jeung data nyadiakeun layanan énergi pinter pikeun konsumén global.Sareng perusahaan kami gaduh pangalaman produksi mangtaun-taun.

Parentah instalasi

1. Meunangkeun kotak simpang jeung dasarna ku lawon lemes beresih jeung alkohol.
2.Panel deui-lambar Kana, garing, euweuh minyak jeung kotor lianna.Ngabersihan wewengkon back-sheet ku a
lawon lemes beresih jeung alkohol.
3.Stroke lempeng karét ku pincers,tetep nangtung ngalawan deui-lambar.
4.Get a silikon botol, motong sungut botol, mastikeun diaméterna 4mm, selapkeun kana gun hawa, panutup screw, euweuh cut dina sungut gun hawa.
5.Put kotak simpang dina meja kerja, meunangkeun gun hawa sarta tetep nangtung ngalawan base kotak simpang, gluing sabudeureun bunderan ujung base kotak simpang.
6.Get karét ngaliwatan liang dasar kotak simpang, pencét boro kotak simpang dina tonggong-lambar saacan silikon mudal sabudeureun.
7.Place panels sakuliah dina arus hawa 10 jam saacan silikon cures.
8.Check reliabiliti unggal sambungan terminal, sarta pencét bar beus diangkat dina terminal sambungan ku leungeun.
9. Panutup kotak simpang ku sora klik, teu kudu nyokot kaluar ku leungeun.

FAQ

FAQ1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami